ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب
השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.
איום ראשון | ביום שני | גיום שלישי | דיום רביעי | היום חמישי | ויום שישי | ששבת |
---|---|---|---|---|---|---|
3131 במרץ 2024 | 11 באפריל 2024 | 22 באפריל 2024 | 33 באפריל 2024 |
44 באפריל 2024 |
55 באפריל 2024 |
66 באפריל 2024 |
77 באפריל 2024 | 88 באפריל 2024 | 99 באפריל 2024 | 1010 באפריל 2024 | 1111 באפריל 2024 | 1212 באפריל 2024 | 1313 באפריל 2024 |
1414 באפריל 2024 | 1515 באפריל 2024 | 1616 באפריל 2024 | 1717 באפריל 2024 | 1818 באפריל 2024 | 1919 באפריל 2024 | 2020 באפריל 2024 |
2121 באפריל 2024 | 2222 באפריל 2024 | 2323 באפריל 2024 | 2424 באפריל 2024 | 2525 באפריל 2024 | 2626 באפריל 2024 | 2727 באפריל 2024 |
2828 באפריל 2024 |
2929 באפריל 2024 |
3030 באפריל 2024 | 11 במאי 2024 |
22 במאי 2024 |
33 במאי 2024 | 44 במאי 2024 |